×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42

GastroPan Nemzetközi Szakkiállítás – 2017. március 23-25, Nagyszeben, Románia

Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátóipari szakmai kiállítására 2017. március 23-25 között, Nagyszebenben, Romániában kerül sor. A 9. GastroPan kiállítás professzionális megoldásokat és technológiákat mutat be, melyeket a legjobb világszintű beszállítók hoznak el a romániai piacon tevékenykedő szakmabelieknek: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen csomagolásokig és tortadíszítő elemekig mindent megtalálnak a látogatók. A kiállítás idén is gazdag és színes programmal várja látogatóit: versenyekkel, bemutatókkal, kóstolókkal.

A GastroPan kiállítás egyedi Romániában, B2B jellegű esemény, szakmai üzleti találkozókra ad lehetőséget. A szakmai kiállítás egyik legnagyobb előnye az, hogy összehozza a szakembereket, a beszállítókat a sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari egységek üzemeltetőivel, a keresletet a kínálattal, és olyan közeget teremt, amelyben a beszállítók bemutathatják termékeiket, megoldásaikat és technológiáikat célzottan potenciális klienseiknek, a szakembereknek, és amelyben az ipar vállalkozói közvetlenül a szakma legjobbjaitól tanulhatnak és megismerhetik a legújabb nemzetközi piaci trendeket.

GP17 banner hu
A GastroPan 2017 kiállítás programja

A kiállítás mindhárom napja gazdag és érdekes programmal várja a látogatókat. A kiállítók standjainál minden nap technológiai bemutatók, workshopok, kóstolók lesznek, de a GastroPan versenyek és a bemutató showk is a program kiemelt elemei.

CSÜTÖRTÖK – MÁRCIUS 23 – a kiállítás első napján a CUKRÁSZ kategória versenyei zajlanak. A legszebb cukrászművészeti alkotások mellett díjazzák 2017 legjobb tortáját.

PÉNTEK – MÁRCIUS 24 - a második napon a PÉK kategória versenyeire kerül sor. A látogatók megcsodálhatják a leggyönyörűbb kenyértésztából készült művészeti alkotásokat, a legjobb kenyereket és péksüteményeket. A zsűri átadja 2017 legjobb ipari módon készült kenyeréért és 2017 legjobb kézműves módon készült kenyeréért járó díjakat.

SZOMBAT – MÁRCIUS 25 – a kiállítás utolsó napján a GASZTRONÓMIAI kategória versenyei lesznek. A látogatók megtekinthetik a legszebb hidegtál-kompozíciókat és a legcsodálatosabb gyümölcs- és zöldségfaragásokat. Ezen kívül megcsodálhatják a GastroPan versenyein készült összes művészi alkotást és terméket.

Miért érdemes ellátogatni a GastroPan 2017 kiállításra?
A GastroPan látogatóinak száma évről évre gyarapszik, az elmúlt 3 GastroPan kiállítás mindegyike több mint 20.000 látogatót vonzott. A kiállítás minősége, a nemzetközi kiállítók és az új, innovatív megoldások és technológiák, melyeket hoznak, új termékek és technológiák piacra dobása, a legújabb trendek, és a lehetőség, hogy új technikákat tanulhatnak profiktól, az hogy helyben kipróbálhatják a kiállított megoldásokat illetve a gyakorlati bemutatók biztosítják, hogy egyre több látogató érkezzen a kiállításra minden évben.

A GastroPan szakmai kiállítás 2017. március 23-25 között, 10-től 18 óráig várja látogatóit. A kiállítás meghívóval és belépőjeggyel látogatható. A belépő a kiállítás hivatalos honlapján (www.gastropan.com) tölthető ki és letölthető.

További részletekért, belépőjegyekért, képekért és videók megtekintéséért kérjük, látogasson el a www.gastropan.com honlapra, vagy keresse a szervezőket a +40266-219.392-es, +40733-313.043-as vagy +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…