10. GastroPan nemzetközi szakmai kiállítás, Marosvásárhely, Románia – 2018. április 19-22

2018. április 19-22 között újra megszervezik a GastroPan nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldásokat és technológiákat bemutató szakmai kiállítást. A tízedik GastroPan kiállításra Marosvásárhelyen kerül sor, ahol az ipar világszintű beszállítói találkoznak a szakma képviselőivel. A kiállítók érdekes programokkal, innovatív technológiákkal és termékekkel várják a látogatókat négynapos kiállításra. Ismét sor kerül a GastroPan Versenyekre, megválasztják az Év Kenyerét és az Év Tortáját.

Immár hagyomány, hogy a sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari újdonságokat a GastroPan kiállításon dobják piacra, a szakmai jellegű esemény ugyanis az a hely, ahol az ipar meghatározó trendjei körvonalazódnak, ahol a gyártók és szakemberek bemutatják a legújabb technológiákat, és ahol az ipar üzemeltetői személyesen találkozhatnak gépek és felszerelések, alapanyagok, eszközök, csomagolási megoldások, szoftverek és más technológiák legfontosabb viszonteladóival, beszállítóival, gyártóival.

Évente több mint 21.000 szakember látogat el a GastroPan kiállításra, nem csak Románia egész területéről, hanem egész Európából, de más kontinensekről is, mint Ázsia vagy Észak-Amerika, annak érdekében, hogy közvetlenül vegyék fel a kapcsolatot a romániai piaci szereplőkkel és, hogy megismerjék a piacon levő megoldásokat.

A 2017-ben Nagyszebenben megszervezett kiállítást követően a tízedik GastroPan visszatér Marosvásárhelyre, ahol eddig a legtöbb GastroPan kiállítást szervezték. A marosvásárhelyi kiállítási központ új vezetősége felújította, modernizálta a helyet, így a kiállítás szervezői ez alkalommal négy olyan kiállítási csarnokkal várják a résztvevőket, amely méltó ahhoz, hogy otthont adjon egy ilyen kaliberű kiállításnak.

A szervezők ismét megtesznek mindent, hogy a kiállítás ismét felülmúlja a pékipar, cukrászipar és vendéglátóipar szakembereinek minden elvárását a számos érdekes, dinamikus és változatos programnak, kiállított megoldásnak, terméknek és technológiának köszönhetően.

További részletekért, kérjük, látogasson el a www.gastropan.ro honlapra, vagy keresse a szervezőket a+40733-313.043-as telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…