Gyors ütemben történnek a 2018-as GastroPan kiállítás foglalásai

Még fél év választ el a X. GastroPan kiállítás kapuinak megnyitásától, ám az előkészületek már javában folynak nem csak a szervezők körében, hanem a kiállító cégeknél is. Olyan gyors ütemben történnek a 2018-as kiállítás foglalásai, ami még a szervezőket is meglepi. Így tehát 2018. április 19-22 között a kiállítás Romániából és a világ minden részéről várja az érdekelt vendégeket, hogy a kiállító standok között újra találkozhasson a kereslet a kínálattal.

 

A 8000 m2 teljes kiállítási területből 5000 m2 már foglalt
A 2017-ben kiállítók növekedett érdeklődését, valamint az előző kiállítást meglátogató külföldi cégektől érkezett felkéréseket figyelembe véve a szervezők úgy döntöttek, hogy egy nagyobb kiállítási területet, valamint egy nappal hosszabb kiállítási programot biztosítanak a kiállítóknak. A kiállítási terület nagysága eléri a 8000 ㎡-t, négy kiállító terem és egy új GastroPan versenyterem alkotja. E cikk megírásának pillanatában a standok foglalási aránya meghaladja a 60%-ot, de még sok cég kérése és részvételi szándéka ajánlási folyamatban van.


 GASTROPAN 2018
X. nemzetközi sütő- és pékipari, cukrászati, csokoládé-, száraztészta-, fagylalt-, kávékészítési, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldásokat és technológiákat bemutató szakmai kiállítás.

2018. április 19-22 | Marosvásárhely |Complex Expo Imperial Inn | Gh. Doja utca 231 szám

Szervező:: Boro-Info | +4 0266-219.392 | +4 0733-313.043
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.gastropan.ro


 

Több új külföldi kiállító
Észrevehető, hogy egyre több új céget érdekel a 2018-as GastroPan kiállításon való részvétel. Vannak köztük forgalmazók és technológiai megoldásokat gyártók Romániából és külföldről - Görögorszából, Németországból, Bulgáriából, Olaszországból, Lengyelországból, Szerbiából, Amerikai Egyesült Államokból stb.. Ez a látogatók számára új kereskedelmi lehetőségeket jelent, valamint találkozást új cégekkel, know-how-kal és szakemberekkel, míg a kiállítóknak és a szervezőknek ez a kiállítás országos és nemzetközi szinten történő promoválásának hatékonyságát bizonyítja.

 

GP chart hu

 

Új terem a GastroPan Versenyek számára
A GastroPan versenyek, melyek a kiállításhoz kapcsolódnak és a kiállítás keretében zajlanak, új versenytermet kapnak a kiállítás során. Egy különálló, az idei évben átfogóan modernizált, csak ezt az eseményt szolgáló terem várja a versenyzőket a kiállító központ első emeletén. A pékek, cukrászok és szakácsok érdeklődése napról napra nő, ezért a szervezők bejelentették, hogy a következő lapszámban közzéteszik az új tematikákat, hogy a szakembereknek kellő idő álljon a rendelkezésére alaposan felkészülni a következő versenyekre.

 

Bővebb információ a kiállításon való részvételel kapcsolatosan az alábbi telefonszámon +4 0733-313.043 vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető

 

 

 

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…