A Gastromedia vendéglátóipari szaklap a Sirha kiállítója

A Gastromedia szaklap több mint 13 éve a romániai vendéglátóipar és közétkeztetés szolgálatában áll, amely a szakmában tevékenykedő szolgáltatóknak és vállalkozónak nyújt hasznos információkat azokról a tevékenységi területekről, amelyekben ezen vállalkozások érdekeltek. A szaklap jelen lesz a Sirha kiállításon a Hungexpo D 107 standján, Budapesten, 2018. február 7-9 között.

A Gastromedia szaklap egy B2B típusú kiadvány, mely összeköti a piacon szereplő vállalkozásokat a beszállítókkal, berendezésgyártókkal és forgalmazókkal, valamint a legújabb technológiákat és szolgáltatásokat nyújtó cégekkel. A szakmai folyóirat bemutatja a legújabb kulináris irányzatokat és technológiákat, a legkorszerűbb főzési technológiákat és megoldásokat, a berendezések, alapanyagok, eszközök, fogyóáru beszállítói által kínált technológiákat és megoldásokat, valamint interjúkon keresztül bemutat sikeres üzleti modelleket, innovatív eszközöket és teret ad a vélemény nyilvánításoknak. Továbbá tudósít az iparágban történő eseményekről, recepteket tartalmaz, technológiai, jogi, marketing, menedzsment cikkekkel segíti az olvasókat.

Sirha 2018

A kétévente megszervezett Sirha kiállítás 2018. február 7-9. között immár harmadik alkalommal várja a szakembereket a kelet-közép-európai régió egyik legjelentősebb cukrász-, sütő- és élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátó ipari, csomagolóipari valamint a gasztronómiai szakkiállítása a Sirha Budapest a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, Magyarországon.

A szakembereket olyan látványosságok várják majd, mint a Sirha Budapest Desszert Verseny, melyen harmadik alkalommal mérik össze tudásukat a fiatal és feltörekvő cukrásztehetségek. A versenyzők három kategóriában kerülnek értékelésre: gyümölcsös desszert, tányér desszert és artisztikai munka. A Sirha Budapest Desszert Verseny főszervezője Kolonics Zoltán, Magyarország legelismertebb kreatív cukrásza. A fentiek mellett számos program, bemutató és workshop várja a szakembereket a Magyar Pékszövetség és Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének szervezésében. Mindezek mellett a kiállítás számos nemzetközileg is elismert rendezvénynek ad otthont, többek között a Bocuse d’Or magyar döntőjének, ahol az ország legjobb séfjei mérkőznek meg egymással hazájuk képviseleti jogáért az európai döntőn.

Az eseményről való tudósítás mellett a Gastromedia szaklap bemutatja a romániai vendéglátóipari, cateringes, pékipari, cukrászati, illetve élelmiszeripari szektorban rejlő potenciált. A szaklap és az általa szervezett GastroPan nemzetközi szakmai kiállítás számos lehetőséget kínál azon magyarországi beszállító cégek számára, amelyeket érdekel a romániai piac. Minden érdeklődőt szívesen várunk a Hungexpo D pavilonjának 107-es standjára.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…