Aradon lesz a következő romániai GastroPan kiállítás - 2019. március 28-30

Újra megszervezésre kerül a romániai GastroPan kiállítás, ahol a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldások és technológiák szakemberei, vállalkozói találkoznak. Ezúttal a rendezvénynek Arad városa ad otthont, 2019. március 28 és 30 között. Ez a legnagyobb B2B típusú kiállítás, amelyre több száz beszállító érkezik a világ minden részéről, hogy találkozzon a több tízezer szakmabeli látogatóval. Számos neves gyártó és forgalmazó már jelezte a részvételi szándékát a XI. GastroPan kiállításra. A kiállítási standok egyéni programja mellett, a rendezvény három napja alatt zajlanak a már jól ismert GastroPan Versenyek, ahol megválasszák a romániai Év Kenyerét és az Év Tortáját.

Az évente megrendezett GastroPan kiállításon a kereslet találkozik a kínálattal, a sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari kereskedők és gyártók személyesen találkoznak az ipar üzemeltetőivel és ismertetik a termékeiket, technológiáikat és szolgáltatásaikat a szakmai közönséggel. A legutóbbi, a 2018 –as kiállításra 21.811 látogató érkezett, hogy találkozzon a 152 kiállítóval, akik 25 országból hozták el technológiáikat, alapanyagaikat és a legújabb nemzetközi trendeket, hogy bemutassák a kiállításon.

Délkelet-Európa legnagyobb szakmai kiállítása Romániában
Európa egyik legdinamikusabban fejlődő országaként, a romániai piac számos üzleti ágazatban fejlődést mutat, ezek közül a legdinamikusabban növekvő ágazatok a cukrász, sütő- és vendéglátóipar. Az Európai Unió-s pályázatok támogatásával számos új pékség, cukrászda, szálloda és más vendéglátói egység nyílt az ország minden területén, akik érdeklődve várják az új, innovatív megoldások kínálatát. Ennek köszönhetően az ország piaca a nemzetközi beszállító cégek célkeresztjébe került, akiknek a GastroPan kiállításon lehetőségük van bemutatkozni a romániai szakmai közönségnek, személyesen találkozni a helyi vállalkozások vezetőivel, kapcsolatokat építeni és megismerni a piaci potenciált. A GastroPan kiállítás az egyetlen szakmai esemény ahol a romániai szakmai kereslet találkozik a kínálattal egy B2B típusú szakmai vásáron, így ez egy kiváló lehetőségnek bizonyul a terjeszkedni kívánó nemzetközi beszállító cégeknek, hogy elinduljanak a romániai piacon. A 11 éve folyamatosan fejlődő kiállítást most már Délkelet-Európa legnagyobb szakmai kiállításaként ismerik.

gp data hu

GastroPan 2019 – az év eseménye a sütőipar, a cukrászat és a vendéglátóipar számára
2019. március 28 és 30 között az Expo Arad Kiállítási Központban, Délkelet-Európa legnagyobb szakmai eseményén, a 2019-es GastroPan kiállításon látványos kulináris show-műsorok, élő bemutatók, utolsó generációs megoldások és technológiák, nemzetközi irányzatok és egyedi ajánlatok várják a látogatókat a legfontosabb sütőipari, cukrászati, vendéglátóipari, gasztronómiai, száraztésztagyártói, malomipari, kávé-, fagylalt- vagy csokoládékészítési beszállítók részéről. A kiállításon minden évben jelen vannak a romániai és nemzetközi szakmai szervezetek képviselői, beleértve a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületét, a Magyar Pékszövetséget, a Német Pékszövetséget és a Pékek és Cukrászok Világszövetségét (UIBC) is.

A XI. kiállításnak az Expo Arad ad otthont
A 2019-es GastroPan az országhatárhoz közel elhelyezkedő Arad városánál zajlik, Nyugat-Európa és Délkelet-Európa találkozási pontjánál, egy olyan kiállítási központban, ami a korszerűségével és szakmaiságával hozzájárul a kiállítás sikeréhez. Az Expo Arad kiállítási központ az A1-es autópálya mellett helyezkedik el, a temesvári és aradi repülőterek közelében, így logisztikailag könnyen megközelíthető. Kiváló felszereltségével és 3 kiállítási csarnokával megfelelő helyszínnek bizonyul egy olyan kaliberű esemény megszervezésére, mint amilyen a GastroPan kiállítás.

Hogyan foglalhat standot a 2019-es GastroPan kiállításra?
A részvételi szándékát közölheti a szervezőkkel emailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve további információkról érdeklődhet telefonon: a +40266-219.392, +40733-313.043 számokon.

 

Az esemény további részleteiért és a korábbi kiállítások fotóinak megtekintéséért, kérjük látogasson el honlapunkra: www.gastropan.ro

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák forgalmazójaként szeretne kiállítóként részt venni és standot foglalni
a 2019-es Nemzetközi GastroPan Kiállításra, kérjük vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen:
+40266-219.392, +40733-313.043, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…