×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42

GastroPan 2020 – az év szakmai eseménye

2020. március 12-14 között újra megszervezik a GastroPan nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldásokat és technológiákat bemutató szakmai kiállítást. A 12. GastroPan kiállításra Aradon kerül sor, ahol az ipar világszintű beszállítói találkoznak a szakma képviselőivel. A kiállítók érdekes programokkal, innovatív technológiákkal és termékekkel várják a látogatókat háromnapos kiállításra. Ismét sor kerül a GastroPan Versenyekre, megválasztják az Év Kenyerét és az Év Tortáját.

A minden évben megszervezett GastroPan lehetővé teszi a kiállításra látogató szakemberek számára, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek a forgalmazókkal és a beszállító vállalatok szakértőitől megtudják, melyek a legmegfelelőbb megoldások az üzletük számára, valamint melyek a legújabb nemzetközi tendenciák a pék-és sütőipar, cukrászat, fagylaltkészítés, csokoládégyártás és gasztronómia területén.

gp

GastroPan - kulcsfontosságú adatok:

Típus                    B2B típusú nemzetközi kiállítás

Gyakoriság          évente

Kiadás                 12.

Időtartam            3 nap

Dátum                 2020. március 12-14

Helyszín               Románia, Arad – Expo Arad

Cím                      Arad, Aurel Vlaicu út, 300. szám

Látogatók            válogatott, több mint 20.000 szakember

Kiállítók               több mint 130 beszállító 22 országból

Belépés                meghívó alapján/belépőjeggyel

Látogatás             csütörtök-szombat, 10-18 óra között

Miért érdemes kiállítóként részt venni a GastroPan 2020 kiállításon?

A GastroPan kiállítás egyik legjelentősebb előnye az, hogy a kiállítást szakmabeliek látogathatják: pékségek, cukrászdák, vendéglők, szállodák, bárok, pubok, motelek, keksz-, aprósütemény és száraztészta-gyártók, fagylaltozók, csokoládés üzletek, kávézók és a szakma más vállalkozásainak vezetői, menedzserei, szakemberei, döntéshozói pozíciót betöltő munkatársai. A kiállítóktól érkező visszajelzések azt mutatják, hogy a látogatók megválogatása és a kiállításon töltött idő hasznos kihasználása különös jelentőséggel bírt a kiállító cégek számára. A 2019-ben megszervezett GastroPan kiállítás 20.926 látogatót, 133 világszintű kiállítót vonzott 22 országból, 4 kontinensről.

Hogyan lehetek GastroPan kiállító?

Azok a vállalkozások/beszállítók, amelyek szeretnék a sütőipar, cukrászat, vendéglátóipar, malomipar, csokoládé-, fagylalt-, pizzagyártás stb. területeit érintő termékeiket, technológiájukat, szolgáltatásaikat és megoldásaikat kiállítani a GastroPanon, és kiállítóként szeretnének részt venni, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött mailben kérhetik a jelentkezési ívet. Azoknak a cégeknek, amelyek elküldték a kitöltött jelentkezési ívet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldünk egy standajánlatot, amely tartalmazza a kiállítói csarnokok vázlatos térképét is. A kiállítói stand kiválasztása és elfogadása után elküldjük a kiállítónak a részvételi szerződést. A stand akkor tekinthető lefoglaltnak, amikor a jelentkező aláírja a szerződést és kifizeti előleget. A cég/beszállító akkor vehet rész Kiállítóként az eseményen, ha teljes egészében kifizette a részvételi díjat és tiszteletben tartja azokat a feltételeket, amelyek a szerződésben és es abban a tájékoztató dokumentumban szerepelnek, amelyet a kiállítók a kiállítás előtt megkapnak (a kiállítás programja, lezajlása, ki- és bepakolás szervezése stb.). További részleteket kérhet telefonon: +40-733 313 043, +40-733 313 042 vagy e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

GastroPan 2020 | március 12-14 | Arad

+40733-313.042| Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.gastropan.ro

#gastropan

egp2020OFFICIAL-logo

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…