×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42

2017. március 23-25, Nagyszeben, Románia: a 9. GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállítás

Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátóipari szakmai kiállítására 2017. március 23-25 között, Nagyszebenben, Romániában kerül sor. A 9. GastroPan kiállítás, B2B jellegű üzleti esemény, még több professzionális megoldást és technológiát mutat be, melyeket a legjobb világszintű beszállítók hoznak el a romániai piacon tevékenykedő szakmabelieknek. Termékek, szolgáltatások és technológiák legszélesebb skálája tekinthető majd meg a 7.000 négyzetméteres kiállítási felületen: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen csomagolásokig és tortadíszítő elemekig mindent megtalálnak a látogatók.

Miért érdemes kiállítóként részt venni a GastroPan 2017 kiállításon?
A GastroPan kiállítás egyik legjelentősebb előnye az, hogy a kiállítást csak szakmabeliek látogathatják: pékségek, cukrászdák, vendéglők, szállodák, bárok, pubok, motelek, keksz-, aprósütemény és száraztészta-gyártók, fagylaltozók, csokoládés üzletek, kávézók és a szakma más vállalkozásainak vezetői, menedzserei, szakemberei, döntéshozói pozíciót betöltő munkatársai. A kiállítóktól érkező visszajelzések azt mutatják, hogy a látogatók megválogatása és a kiállításon töltött idő hasznos kihasználása különös jelentőséggel bírt a kiállító cégek számára. A 2016-ban megszervezett GastroPan kiállítás 133 kiállítót vonzott (25 országból, 4 kontinensről), a három napos kiállítás időtartama alatt hozzávetőlegesen öt millió eurós üzletek köttettek a kiállítók standjainál, a kiállításon lezajlott tárgyalásokból és az azok nyomán köttetett szerződésekből származó haszon összértéke 50 millió euróra rúg. Számos romániai és külföldi beszállító cég lefoglalta már standját a GastroPan 2017-re, a több mint 7.000 négyzetméteres kiállítási felület már majdnem teljesen foglalt.

Miért érdemes látogatóként részt venni a GastroPan 2017 kiállításon?
A GastroPan látogatóinak száma évről évre gyarapszik, az elmúlt 3 GastroPan kiállítás mindegyike több mint 20.000 látogatót vonzott. A kiállítás minősége, a nemzetközi kiállítók és az új, innovatív megoldások és technológiák, melyeket hoznak, új termékek és technológiák piacra dobása, a legújabb trendek, és a lehetőség, hogy új technikákat tanulhatnak profiktól, hogy kipróbálhatják helyben a kiállított megoldásokat illetve a gyakorlati bemutatók biztosítják, hogy egyre több látogató érkezzen a kiállításra minden évben.

A GastroPan 2017 kiállításon kiállító cégek profilja
A GastroPan kiállítói világszínvonalú beszállítók, akik a legújabb és legmodernebb termékeket és technológiákat hozzák el a romániai piac szakembereinek.

  • Pék- és malomipar: sütőipari gépek és felszerelések; gazdaságos és kompakt tésztaformázó és sütő gépsorok; professzionális kemencék; bútorok és kiegészítők; csomagolási megoldások; alapanyagok; hűtő és kelesztő technológiák és berendezések; informatikai megoldások pékségeknek, malmoknak stb.
    Cukrászipar: bútorok, gépek, berendezések, eszközök és tartozékok cukrászdáknak; alapanyagok széles skálája, aromák, premixek, töltelékek, bevonók, marcipán stb.; fagyasztók, sokkoló fagyasztók; professzionális csomagoló technológiák, anyagok és kellékek; termékbemutató pultok és polcok valamint hűtő berendezések; informatikai megoldások cukrászdáknak; alapanyagok és eszközök tortadíszítéshez stb.
    Fagylaltipar: kézműves fagylalt és a fagylalt gyártásához szükséges megoldások; adalékanyagok, ízesítők, színezékek, öntetek, variegato és egyéb alapanyagok fagylaltkészítéshez; informatikai megoldások a fagylaltipar számára; ipari tisztítás és higiéniai megoldások; vitrinek stb.
    Vendéglátóipar: bútorok, textilek és különböző berendezések vendéglátóipar számára; professzionális hűtők, hűtőkamrák; energiatakarékos megoldások, szellőztetés és légkondicionálás; különleges teák; innovatív informatikai megoldások szállodák, éttermek, gyors éttermek, bárok, pubok és más vendéglátóipari egységek számára; fagyasztott termékek, gourmet termékek stb.
    Kávéipar: kávéfőző berendezések; különleges és ritka kávék; alapanyagok és kiegészítők stb.

A GastroPan 2017 standjai iránti kereslet egyre növekszik, de a sütőipari, cukrászati illetve vendéglátóipari megoldások és technológiák beszállítóinak továbbra is lehetőségük van standfoglalásra: jelentkezzenek a szervezőknél a +40266-219.392-es, +40733-313.043-as vagy +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebb információkért látogassanak el a www.gastropan.ro honlapra, ahol megtekinthetik az előző évi GastroPan kiállítások fotógalériáit is.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…