×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42

Márciusban díjazzák 2017 Kenyerét és Tortáját a GastroPan kiállításon

Számos pék és cukrász nevez be Románia egész területéről a GastroPan kiállítás keretein belül megszervezett versenyekre, ahol díjazzák a legjobb kenyereket és a legízletesebb tortát. A versenyekre a kilencedik GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállítás keretein belül kerül majd sor, amely a sütő-, cukrász- és vendéglátóipar legfontosabb üzleti eseménye Romániában, és amelyet 2017. március 23-25 között Nagyszebenben, a Redal Expo Kiállítási Központban szerveznek meg. A 9 versenyszám közül az Év Kenyere és az Év Tortája kategóriák a legjelentősebbek úgy a versenyzők, mint a nagyközönség számára.

A szervezők és a versenyek szponzorai által felajánlott trófeákon és díjakon kívül a versenyek győztesei egy népszerűsítő kampányban is részesülnek majd. Sőt, az Év Tortájának receptje eljut majd az ország több cukrászdájához is, így a győztes terméket bárki megkóstolhatja majd.

2017 Tortája a legízletesebb egzotikus alapanyagokból készült torta lesz
A „2017-es Év Tortája” díj elnyeréséhez a versenyzőknek egyedi ízekkel, kreatív és ízletes tortákkal kell előállniuk, melyek egzotikus alapanyagokból készültek. A versenykategória tematikája: Egzotikus torták. A cukrászda, amely elnyeri az Év Tortája díjat, egy népszerűsítő kampányban is részesül, a győztes tortát pedig az ország többi cukrászdájában is elkészíthetik majd, azzal a feltétellel, hogy az eredeti receptet használják az elkészítéshez és a torta a „2017-es Év Tortája” nevet viseli majd.

A legjobb kézműves és ipari kenyereket is díjazzák majd
A GastroPan Versenyei 2017-ben is egyenlő esélyt adnak mind a kézműves, mind az ipari pékségeknek, ugyanis a „2017-es Év Kenyere” versenykategóriában idén is két különálló alkategória lesz, így a gyártási folyamat és a napi termelési mennyiség függvényében kézműves és ipari kenyér alkategóriákban lehet jelentkezni. Így tehát külön értékelhető a kisebb termelők tehetsége és a nagyobb, ipari termelők kutatásba és fejlesztésbe fektetett munkája. A 2017-es Év Kenyere, amelyet ipari módon állítottak elő Romániában versenykategóriába olyan ipari pékségeket képviselő versenyzők jelentkezhetnek, akik naponta minimum 300 kg kenyeret állítanak elő. A 2017-es Év Kenyere, amely kézműves módon készült Romániában versenykategóriába olyan kézműves pékségeket képviselő versenyzők jelentkezhetnek, akik naponta maximum 100 kg kenyeret állítanak elő. A zsűri a következő szempontok alapján dönt: organoleptikus tulajdonságok (forma, kinézet, a kenyér belsejének és külsejének felépítése, aroma) illetve innovatív jelleg. A győztes egy népszerűsítő kampányban is részesül, így a legjobb kenyereket elkészítő pékségek hírnevet szerezhetnek, a fogyasztók pedig új fajta kenyereket vásárolhatnak.

GA GastroPan szakmai kiállítás 2017. március 23-25 között, 10-től 18 óráig várja látogatóit. A kiállítás sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari termékek, szolgáltatások és technológiák legszélesebb skáláját mutatja be: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen csomagolásokig és tortadíszítő elemekig.

További részletekért, belépőjegyekért, képekért és videók megtekintéséért kérjük, látogasson el a www.gastropan.ro honlapra, vagy keresse a szervezőket a +40266-219.392-es, +40733-313.043-as vagy +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…