Nyomtatás

Hidegtál készítés - Modul 2, 2017. Július 18-19 és 20-21

Az egyik legjobb módja annak, hogy lenyűgözzük a vendégeinket, hogy meglepjük egy ínycsiklandó hidegtállal. A hidegtálak egyre elterjedtebbek, nem csak a HoReCa nagy vendéglátó egységeiben, hanem még a kis panziókban, motelekben és vendéglőkben is. A hidegtál tanfolyamon egy tapasztalt mesterszakács mellett a résztvevők csupán két nap alatt eljasátíthatják a hidegtálak készítésének és dekorálásának fortélyait. A július 18-19 és 20-21 közötti tecucitanfolyamon elsajátítható a teljes technológiai folyamat, többek között a résztvevők megismerik a konyhában található alapanyagok maximális hasznosításának módjait, ezáltal pedig csökkentik az alapanyagveszteséget és növelik a készítmények értékét. A hidegtálak készítéséhez használt alapanyagok magukba foglalják a zöldségek, tejtermékek, hús, hal és tenger gyümölcsei, tészták, fűszerek és szószok széles skáláját. A tanfolyam különös hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozás promoválására és az alapanyagok kiválasztása alkalmazkodik ehhez a tendenciához. A résztvevők ugyanakkor gyakorolhatják a szemgyönyörköztető tálalás művészetét. A tanfolyam mentora több hazai és külföldi gasztronómiai versenyen díjazott szakácsmester.  

Érdeklődni és iratkozni a +40 732-575.556 telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…