Marți, 08 Iunie 2021 10:30

Creează-ți sosul tău personal cu UP 2003 FOOD – personalizarea sosului și a plicului

 

Cine suntem noi?

Activăm din anul 2003 și ne ocupăm locul în domeniul HORECA – sosuri ambalate la monodoze. Suntem într-o continuă evoluție și am ajuns să furnizăm sosuri pentru mai bine de 1000 de client. Avem o secție de ambalare și un laborator în care concepem noile sosuri sau le ajustăm pe cele vechi.

Ce putem oferi?

Noi oferim servicii de calitate în condiții industriale de producere și ambalare de sosuri. Dacă ai un restaurant de orice fel: fast-food, pizzerie, magazin alimentar, simigerie, restaurant italian sau asiatic, la noi găsești un sos pentru afacerea ta. Concret putem oferi următoarele servicii: sosuri ambalate sub marca și rețeta noastră, sosurile noastre ambalate în folie personalizată și pentru proiecte mari avem posibilitatea de a crea un sos unic pentru afacerea ta, rețeta fiind păstrată confidențială prin contract.

Gama noastră de sosuri este foarte diversă, ea cuprinde: ketchup dulce sau picant, sos usturoi, maioneză, remoulade, muștar dulce, sos chilli, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, oțet din vin, oțet balsamic, ulei picant, sos de salată cu iaurt, sos de salată cu ulei de măsline (vinegretă cu măsline), sos cu castraveți, sos tzatziki, sos vinaigrette, caesar, sos pizza, sos de roșii dulce și picant, mujdei de usturoi, sos de soia (Kikkoman), sos dulce picant, sos dulce acrișor, sos barbecue, sos alb cu smântână.

ketchup

 

Vrei sosul tău?

Contactează-ne pentru a discuta termenii inițiali ai personalizării. După asta noi ne ocupăm de tot procesul. Cel mai recent proiect a fost finalizat cu South Burger în decursul căruia am creat 2 sosuri personalizate pentru ei. Înainte de a găsi rețeta finală cu care am căzut de acord, am făcut 16 variante diferite.

Personalizarea sosului este un proces de lungă durată pe care puține fabrici și-l asumă. Sosurile sunt produse folosind aparate special concepute pentru industria alimentară, în condiții de igienă garantate, cu aceeași calitate a sosului la fiecare lot.

Personalizarea plicului începe odată cu finalizarea rețetei. Sosul se ambalează în caserole de 25 grame sau plicuri care variază între 10 și 50 de grame. Un specialist în marketing digital concepe mai multe designuri pentru plic până ajungem la cel dorit. Spre exemplu cei de la South Burger au colaborat cu noi pentru acest proiect și s-a concretizat în mai puțin de 1 lună.

Puteți comanda produsele UP 2003 FOOD, fie direct pe web-siteul nostru www.ketchup-plic.ro sau www.sosuricugust.ro, fie telefonic 0723-601.490, 0733-959.120. Mai multe detalii puteți obține la mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Text: www.ketchup-plic.ro

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…