A Gastromedia szaklap több mint 11 éve a vendéglátóipar és közétkeztetés szolgálatában áll, amely a szakmában tevékenykedő szolgáltatóknak és vállalkozónak nyújt hasznos információkat azokról a tevékenységi területekről, amelyekben ezen vállalkozások érdekeltek.

gm-elements-abus-hu-001

A Gastromedia szaklap egy B2B típusú kiadvány, mely összeköti a piacon szereplő vállalkozásokat a beszállítókkal, berendezésgyártókkal és forgalmazókkal, valamint a legújabb technológiákat és szolgáltatásokat nyújtó cégekkel.

A Gastromedia szakmai folyóirat bemutatja a legújabb kulináris irányzatokat és technológiákat, a legkorszerűbb főzési technológiákat és megoldásokat, valamint interjúkon keresztül bemutat sikeres üzleti modelleket, innovatív eszközöket és teret ad a vélemény nyilvánításoknak. Továbbá tudósít az iparágban történő eseményekről, recepteket tartalmaz, technológiai, jogi, marketing, menedzsment cikkekkel segíti az olvasókat. Ugyanakkor a Gastromedia szaklap bemutatja a berendezések, alapanyagok, eszközök, fogyóáru beszállítói által kínált technológiákat és megoldásokat.


GM FB-AD1200x628

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…