GM 15 MK HU-2Példányszám és terjesztés

A GASTROMEDIA kéthavonta, több mint 13.700 példányban jelenik meg, postai terjesztéssel, ingyenesen jut el a szakmában érdekeltek számára, egész Románia és a Moldovai Köztársaság területén is. A szakmai folyóirat olvasói főként vezető beosztásban lévő vendéglátóipari szakemberek, (ügyvezető igazgatók és étteremtulajdonosok, bankett szervezők, séfek, valamint étkezdék/menzák, szállodák beszerzési osztályvezetői, marketingigazgatók stb.). Az olvasók adatbázisa folyamatos ellenőrzés és frissítés alatt áll.

Figyelmesen megválogatott célközönség

A legnagyobb előny, amelyet a Gastromedia szaklap kínál, az olvasók adatbázisa, éveken keresztül alakult ki és folyamatosan frissül. Az adatbázist naponta bővítjük új vendéglátó ipari egységekkel és olyan cégekkel, amelyek ebben a szakmában szeretnének tevékenységet indítani. Ugyanakkor rendszeresen kiszűrjük azon cégeket, amelyek különböző okok miatt megszüntették tevékenységüket. A jól meghatározott célközönségnek köszönhetően, a szaklap igen hatékony.

A GASTROMEDIA olvasói között legutóbb elvégzett piackutatásból kiderült:
88%-a az olvasóknak felsőbb vezetői beosztású szakember vagy döntéshozó alkalmazott.
• A Gastromedia több mint 13.700 példánya mindegyikét átlagban 4 személy olvassa el, így közel 54.800 szakemberhez jut el.

Szakmai tevékenységek

A Gastromedia szaklap több olyan projektet kezdeményez és támogat, amely hozzájárul a vendéglátó ipar fejlődéséhez és megújulásához. Erre a legfőbb bizonyíték az, hogy évente egyre nagyobb sikerrel megszervezik a GastroPan nemzetközi, sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakkiállítást, amely a Közép- és Kelet-Európa egyik legkiemelkedőbb kiállítása.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…