Feliratkozás a Gastromedia szaklapra

A Gastromedia szakmai folyóiratot ingyenesen terjesztjük egész Románia területén jogi személyeknek akik a vendéglátóipat területén tevékenykednek illetve lehetőség van feliratkozni az alábbi ürlap kitöltésével. (hotelek, vendéglők, supermarketek, hypermarketek, bárok, panziók, cukrászdák, kávéházak, élelmezési társaságok, pizzériák, kaszinók, civil szervezetek, stb.)

FIGELEM!!! Csak Románia területén postázzuk ingyenesen a szakmai folyóiratunkat!

*Lehetőség van a Gastromedia szakmai folyóirat megvásárlására is külföldi fizikai személyek vagy egyéb cégek, intézmények számára is akik érdekeltek ezen a téren. A vásárlási részletekről kérjük érdeklődjön az office@brutarul.ro e-mail címen vagy a 0040 266 219392 -es telefonszámon.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező !
A helytelenül kitöltött űrlpot nem vesszük figyelembe!

A feliratkozottak személyes adatai a Boro Info kft tulajdona lesz, melyeket a cég köteles bizalmasan kezelni. A feliratkozottak a fenti mezők kitöltésével hozzájárulnak hirleveleink vagy egyéb promóciós információk fogadására, minden fizetési kötelezettség nélkül. A 677/2001 es törvényrendelet értelmében a feliratkozottaknak joguk van kérni a személyes adataik törlését, módosítását, vagy aktiválását.

captcha
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…