Cine suntem?
Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești, cu o experiență de peste 12 ani în deservirea acestui domeniu. Prin conținutul de specialitate, proiectele susținute și evenimentele organizate, Revista Gastromedia reprezintă o punte de legătură între cererea și oferta prezente pe această piață, oferind partenerilor săi reale oportunități de creștere a afacerii lor.

Revista se adresează exclusiv oamenilor de afaceri și specialiștilor din HoReCa, fiind distribuită gratuit unei baze de date cu aproape 14.000 destinatari atent selectați – pentru a corespunde criteriilor care conturează domeniile vizate – care este actualizată constant și riguros.

Ce ne recomandă?
• Peste 12 ani de experiență în deservirea industriei alimentare
• Contactul direct cu antreprenorii, managerii, specialiștii și factorii de decizie și influență din domeniul HoReCa
• Expertiză câștigată în participarea activă la organizarea a opt ediții ale expoziției internaționale GastroPan
• Bază de date cu contacte actualizate constant, creată prin riguroasa filtrare a specialiștilor care primesc revista și newsletter-ul Gastromedia
• Parteneriate cu asociațiile de profil din România și străinătate
• Parteneriat strategic cu Asociația Specialiștilor din Panificație și Gastronomie – PanGastRo – în organizarea Concursurilor GastroPan și a cursurilor intensive de perfecționare


GM covert 2017 04 mockup
Care sunt beneficiile pentru firmele care se promovează în Gastromedia?

• Comunicarea directă cu aproape 14.000 specialiști din domeniul HoReCa
• Targetarea precisă a publicului țintă pentru campaniile de comunicare și/sau promoții
• Creșterea notorietății de brand – fie că este vorba de companie sau game de produse
• Creșterea încrederii potențialilor clienți în produsele companiei, prin alăturarea brandului cu Gastromedia, o revistă cu renume în piața HoReCa • Sprijin în construirea unei strategii de comunicare
• Servicii de machetare pentru reclamele publicate în revistă
• Distribuirea materialului de comunicare publicat în revistă în cadrul unor evenimente de specialitate, prin parteneriatele media ale revistei – expoziții (GastroPan, Sirha, Sigep, etc), seminarii, prezentări, workshopuri, întâlniri ale asociațiilor de specialitate, cursurile PanGastRo.


Care sunt posibilitățile de promovare disponibile?

Conținutul revistei poate fi completat de articole de specialitate care să vizeze sectorul HoReCa, această opțiune fiind deschisă atât specialiștilor care activează în companii ce furnizează produse și servicii acestei piețe, cât și celor care lucrează în cercetare.

Totuşi, una dintre modalitățile care oferă cea mai mare libertate și creativitate este MACHETA PUBLICITARĂ. Posibilitățile de promovare în acest caz sunt limitate doar de spațiul rezervat în revistă – de la 1/8 pagină la o pagină întreagă sau chiar mai multe pagini consecutive.

ADVERTORIALELE, pe de altă parte, oferă spațiu pentru exprimări și descrieri extensive și pot lua diverse forme: prezentarea companiei, interviuri cu manageri generali/comerciali/de marketing sau alte persoane de decizie, descrieri ale unei tehnologii, prezentarea unei inovații, o rețetă sau un mod de lucru, recomandări și sfaturi pentru specialiștii din achiziții și/sau producție.

PROMOVAREA ONLINE completează cu succes orice campanie de comunicare și oferă multiple moduri de a face cunoscute produsele și serviciile companiilor furnizoare. Prezentă în mediul online prin intermediul website-ului www.gastromedia.ro și prin rețeaua socială Facebook, Gastromedia furnizează știri și noutăți în timp real. În plus, serviciul de newsletter asigură un flux de informații care ajung la o bază de abonați de 14.100 abonați români și 6.000 de abonați din afara țării. Putem astfel asigura:

• Trimiteri de e-mailuri personalizate către anumite grupuri de contacte
• Promovarea mesajelor firmelor partenere pe pagina de Facebook a revistei Gastromedia
• Publicarea de advertoriale și articole PR și transmiterea lor prin serviciul de newsletter

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…