Dacă sunteţi în căutarea unui bucătar, barman sau ospătar pentru restaurantul dumneavoastră, sau dacă vă doriţi un nou loc de muncă în domeniul alimentaţiei publice, Gastromedia vă oferă şansa de a vă atinge scopul. Prin serviciul de mică publicitate, peste 8.200 de abonaţi la Newsletter-ul Gastromedia şi mii de alţi vizitatori ai paginii www.gastromedia.ro pot citi anunţul dumneavoastră.

Funcţionarea eficientă a unui restaurant sau a unei cantine depinde în mare măsură de pregătirea, talentul şi atitudinea personalului. Gastromedia este o punte de legătură dintre operatorilor şi specialiştii ce activează în sector, motiv pentru care am relansat rubrica JOBS, prin care mediatizăm anunţurile de angajare în domeniul gastronomic.

Care sunt avantajele postării unui anunţ de angajare pe www.gastromedia.ro?

• fiecare anunţ este vizibil timp de 1 lună pe pagina www.gastromedia.ro;

• anunţul se trimite de 2 ori prin serviciul de Newsletter Gastromedia, cu peste 8.200 de abonaţi;

• publicul ţintă Gastromedia este format exclusiv din antreprenori şi specialişti din domeniul alimentaţiei publice;

• Toate aceste beneficii sunt incluse într-un pachet care costă 200 lei + TVA.

Pentru detalii sau pentru a trimite un anunţ, contactaţi-ne la telefon 0266-219.392, 0733-313042 sau scrieţi-ne pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…