În cadrul acestui modul participanții vor avea parte de un joc de texturi și arome complementare care strălucesc într-un platou unic.
Totul se discută în termeni de creativitate, ingrediente, elemente de decor, atmosferă și un gust divin care încearcă să ne proiecteze din universul cotidian, într-o atmosferă stilată chiar aristocratică.
La acest curs se va ține cont de tendințele anului 2021, dar vor fi puse în practică și tehnici noi de gătire.
Iată câteva dintre preparate care vor fi pregătite la curs:
Confit din coadă de mânzat învelit în varză servit alături de creme brulee din brânză maturată;
Inima de Saint Jacques în crustă crocantă servită alături de piure de morcovi cu portocale și perle din suc de portocale;
Piept de prepeliță în mantie de semințe, umplut cu tartar de trufe, budincă din brânză de capră cu negrilică;
Ribeye steak maturat la 21 de zile servit alături de edamame și chipsuri cu pudră de ardei.
etc.
Workshopul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor meniuri și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.
Mentorul cursului este un maestru în arta culinară apreciat şi premiat la concursuri gastronomice interne şi internaţionale, Lady Chef a României, Doamna Cornelia GHIȘOI.
- 15 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:30 - locuri disponibile: 15
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Brașov
Data limită de înscriere la curs este 23 iunie 2021.
MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta
Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!